Info Penting dan Isu Semasa Lockdown20

Info Penting dan Isu Semasa Lockdown20

Date: 14-6-2020


Tiada Urusan Melalui Group Whatsapp
Lockdown20 tiada Group Whatsapp rasmi untuk sebarang urusan. Segala urusan rasmi adalah melalui Personal Whatsapp. Jika ada group Whatsapp dengan nama Lockdown20, LD20. LD7 dan sebagainya, itu adalah group yang dibuat oleh ahli-ahli. Kami tiada kaitan sebarang urusan dalam group tersebut.

Pihak syarikat tidak mengeluarkan apa-apa pakej 460, 1260 atau lain-lain, lot, penambahan lot atau plan. Anda hanya perlu upgrade apabila downline anda sudah bergerak dan berkembang.

Kami hanya menawarkan Modal bermula:
 - RM20
 - RM80 (4 acc)
 - RM180 (4 acc) Terus Upgrade Stage 3 & boleh menaja Global. 

Untuk mengelakkan sebarang penipuan, anda perlu mendaftar sendiri menggunakan referral link yang rakan anda beri dan minta leader / trader upgrade. 

Founder/Owner

Laporkan kepada pihak admin sekiranya ada pihak yang cuba menyamar sebagai owner

DFE, (Dato Ferrul Eman) BUKAN OWNER LOCKDOWN20. Sila berhati-hati dengan individu ini. Tiada proxy didalam Lockdown20

Kami memandang serius terhadap mana-mana individu yang cuba menyamar sebagai Founder/Owner Lockdown20

Anda perlu berhati-hati dengan mana-mana individu/kumpulan yang cuba menawarkan plan selain yang kami tawarkan.

Kami akan memperkenalkan barisan pengurusan dalam masa terdekat dan juga Pejabat HQ kami.

Kami juga akan mengeluarkan produk Green Coffee dan Minyak Argan atas jenama Synergy. Selain jenama Synergy, itu bukan produk dari kami.

Anda perlu memahami plan sebelum menyertai perniagaan ini. Setiap ahli hanya dibenarkan mendaftar sekali sahaja (Kecuali pakej diatas) dan anda berhak mendapatkan ID dan katalaluan anda selepas didaftarkan penaja/leader anda.

Terma dan Syarat

Anda juga perlu memahami terma dan syarat yang telah ditetapkan. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mematuhi atau membaca terma dan syarat kami. Sila baca terma dan syarat kami disini.

Sebarang maklumat dan pencerahan berkenaan perkara ini, sila berhubung dengan pihak admin melalui Whatsapp di laman ahli.


Terima kasih
Salam Maju Jaya